Veste tristă în lumea filmului! Un star din „Harry Potter” a ajuns în scaun cu rotile

+3 click pentru
galerie

Veste tristă în lumea filmului! Un star din „Harry Potter” a ajuns în scaun cu rotile © arhivă

Veste tristă în lumea filmului! Starul scoţian Robbie Coltrane, cunoscut pe plan mondial graţie rolului Rubeus Hagrid din seria de filme „Harry Potter”, a ajuns în scaun cu rotile. 

Starul scoţian Robbie Coltrane, devenit celebru datorită rolului Rubeus Hagrid din seria de filme „Harry Potter” i-a făcut pe fanii seriei cinematografice să fie extrem de triști. Ajuns la vârsta de 68 de ani, actorul se simte din ce în ce mai rău și datorită problemelor legate de articulații și obezitate, Robbie Coltrane a ajuns în scaun cu rotile. 

DailyMail informează că Robbie Coltrane ar fi totuși în așteptarea unei operații și că, în ciuda vârstei, el încă mai speră să poată duce o viață fără dureri articulare și că va putea să se mai deplaseze normal, fără ajutorul scaunului cu rotile. 

În urmă cu 3 ani medicii i-au recomandat lui Robbie Contrane să slăbească cât mai mult, pentru că altfel poate ajunge pentru restul vieții în scaun cu rotile, însă actorul nu pare să fi făcut vreun progres în această direcție și a ajuns fix în punctul în care i-au zis medicii că va ajunge, dacă nu este mai grijuliu cu viața lui. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro