"Rubi" de Mexic, bunică de la 38 de ani! Cum arată Bárbara Mori, după 14 ani de la debutul în telenovele

+3 click pentru
galerie

"Rubi" de Mexic, bunică de la 38 de ani! Cum arată Bárbara Mori, după 14 ani de la debutul în telenovele © Instagram

Bárbara Mori este una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din Mexic. Aceasta a debutat acum 14 ani în lumea telenovelelor, interpretându-o pe Rubi, în telenovela cu acelaşi nume. 

Înainte de a deveni actriţă, Bárbara a fost model, silueta ei fiind una de invidiat. Nu a trecut mult timp şi artista s-a îndrăgostit de un actor, rodul iubirii lor fiind Sergio Jr., fiul celor doi. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, moştenirea profesională s-a transmis, iar băiatul a devenit actor. 

La vârsta de 29 de ani, destinul a încercat-o crunt pe focoasa brunetă, descoperind că are cancer de col uterin. Ulterior, după ce s-a vindecat, a renunţat la telenovele şi a înfiinţat o fundaţie, "Amor infinto", dedicată copiilor bolnavi de cancer. Ce nu ştiu multe persoane este faptul că numele fundaţiei poartă de fapt, numele unei telenovele în care Bárbara a avut rol principal. 

Bunică la 38 de ani

În prezent, Bárbara are 41 de ani şi este bunică de 3 ani, după ce fiul său a devenit tată la vârsta de 18 ani. Deşi viaţa profesională a fost una de minune, pe plan sentimental, actriţa nu a stat mereu tocmai bine, schimbând des partenerii. Gurile rele spun că vedeta mexicană ar avea o relaţie cu celebrul actor Christian Meyer, care i-a fost şi coleg de platou, însă nu este nimic concret. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro