Îl recunoşti? Este unul dintre cei mai iubiţi actori din lume, dar a ajuns să arate aşa

+3 click pentru
galerie

Îl recunoşti? Este unul dintre cei mai iubiţi actori din lume, dar a ajuns să arate aşa © Foto: Instagram

Îl recunoşti? Este unul dintre cei mai apreciaţi actori din lume, iar femeile au fost mereu la picioarele sale. Acum, însă, parcă este alt om şi nu mai aduce deloc cu starul care era cândva.

Dar toate astea au şi o explicaţie. Russell Crowe, pentru că despre el vorbim, chiar dacă, poate, nu vă vine să credeţi, a decis să-şi schimbe înfăţişarea de amorul artei. Russell Crowe a fost nevoit să se îngraşe şi să-şi schimbe look-ul pentru un rol. În momentul în care producătorii l-au anunţat că trebuie să facă asta, Russell Crowe nici nu a stat pe gânduri. Actorul este un adevărat profesionist şi nu refuză nimic, atunci când vine vorba de cariera sa.

Chiar şi aşa, după ce s-a afişat cu noul loook, fanilor nu le-a venit să creadă că a ajuns să arate aşa. "Tu erai gladiatorul, ce s-a întâmplat?, De ce, de ce, de ce o asemenea barbă, Sincer, trebuie să-ți razi acel lucru pentru că am și uitat cum arăți, Ha! Nu te-am recunoscut deloc. Arăți ca Moș Crăciun și îmi place", sunt câteva dintre reacţiile fanilor.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro