Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului

Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului © Hepta

Bogătașii lumii fac front comun pentru a lupta împotriva coronavirusului, printr-un mod cu adevărat crucial: donații de bani. Ca în cazul altor situații grave, precum incendiile din Australia sau arderea catedralei Notre Dame, vedetele își „rup” din buzunare sume impresionante pentru a le oferi ajutor celor aflați la ananghie din cauza virusului COVID-19.

Pe lista celebrităților care doresc să ajute prin donații au apărut și actorii Ryan Reynolds și Blake Lively. Cei doi soți, care sunt renumiți pentru acte de filantropie, au decis să doneze 1 milion de dolari băncii de alimente, ca să-i ajute pe oamenii care nu au cum să se hrănească în această perioadă critică.

Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari

Potrivit unui mesaj postat pe Instagram de Reynolds, cei doi au donat banii către Feeding America și Food Banks Canada, două bănci de alimente menite să furnizeze hrană pentru persoanele bolnave de coronavirus care nu au posibilitatea de a se hrăni.

În postarea sa, Ryan Reynolds („Deadpool”) a mărturisit că și-a dat seama că persoanele afectate cel mai mult sunt cele în vârstă, care ar putea avea dificultăți de deplasare și de procurare de alimente. Indiferent de motivul pentru care nu ar avea acces la hrană, Reynolds și Lively încurajează oamenii să doneze pentru cele două organizații, ca să le ofere o mână de ajutor bolnavilor de coronavirus.

La nivel mondial, numărul de îmbolnăviri crește de la o zi la alta, lumea îndreptându-se către pragul de 200.000 de cazuri depistate pozitiv. În total, peste 7 mii de persoane au murit din cauza virusului ucigaș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro