S-a aflat la aproape şase luni de la moartea lui Verne Troyer! Cunoscutul actor s-a sinucis

Verne Troyer © Hepta

Vestea că Verne Troyer a murit la vârsta de 49 de ani a venit ca un şoc în luna aprilie. Acum, după aproximativ şase luni de la moartea starului Verne Troyer, s-a aflat ce s-a întâmplat cu el.

Actorul Verne Troyer s-a sinucis. Acesta, potrivit news5cleveland.com, s-a otrăvit cu alcool. Încă de pe atunci se vorbea despre dependenţa lui de alcool, iar cunoscutul actor Verne Troyer a refuzat orice fel de ajutor din partea medicilor.

Potrivit rezultatelor investigaţiilor făcute după moartea lui Verne Troyer, acesta practic s-a otrăvit cu o substanţă de care era dependent. 

"Verne a fost un om extrem de grijuliu. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fercită şi să râd. Ajuta pe oricine, oricum putea. Verne spera să facă o schimbare pozitivă prin platforma la care lucra şi prin care voia să transmită acest mesaj în fiecare zi. Verne a fost de asemenea un luptător când venea vorba de propriile bătălii. În ultimii ani, a luptat şi a câştigat, dar de data aceasta, a fost prea mult", este un mesaj apărut pe pagina actorului Verne Troyer.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro