Scandal de proporții în lumea muzicii internaționale, după ce Madonna a sărit la gâtul lui Lady Gaga! Ce a scos-o din minți pe artistă

+3 click pentru
galerie

Lady Gaga și Madonna © hepta.ro

Madonna și Lady Gaga sunt unele dintre cele mai bune artiste din lume, iar fanii lor le apreciază pentru muzica pe care o produc. Cu toate acestea, relația dintre cele două vedete a ajuns la cuțite. 

Madonna a sărit la gâtul lui Lady Gaga și a acuzat-o pe artistă că o copiază. Mai exact, este vorba despre faptul că Lady Gaga a copiat unul dintre discursurile sale din anul 1980. Se pare că nu este prima dată, căci artista a mai avut episoade similare, în trecut. 

„Poţi să intri într-o cameră în care se află 100 de persoane, iar dintre ei 99 să nu creadă în tine, în timp ce doar 1 să îţi spună vorbe frumoase şi acesta să îţi schimbe viaţa“, sunt vorbele rostite de Lady Gaga. Discursul lui Lady Gaga este extrem de asemănător cu cel pe care Madonna l-a avut, în anii ’80: „Dacă într-o cameră sunt 100 de persoane şi 99 dintre ele imi spun vorbe frumoase, eu voi ţine minte doar acea persoană care nu a vorbit frumos“.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro