Scandal înainte de gala Oscar! Kevin Hart a renunţat la rolul de prezentator: "Sunt omul greşit"

+3 click pentru
galerie

Kevin Hart a renunţat la rolul de prezentator © Hepta

În urmă cu câteva zile, în presa internaţională se anunţa că actorul Kevin Hart va fi prezentatorul galei Premiilor Oscar 2019. Astăzi însă, Kevin Hart a renunţat la tot, în urma unor mesaje homofobe vechi de câţiva ani. Din păcate, trecutul l-a ajuns din urmă!

În urmă cu câţiva ani, Kevin Hart a făcut mai multe comentarii la adresa homosexualilor, în timpul unor spectacole de stand-up comedy. Pentru că Academia de Film din SUA i-a cerut să-şi prezinte imediat scuzele, ameninţându-l că dacă nu o face îl vor înlocui, Kevin Hart a ales să renunţe el însuşi la acest proiect. Actorul le-a explicat admiratorilor cum stă situaţia prin intermediul unor mesaje de pe reţelele de socializare.

"<Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani>, mi-a spus echipa. Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul şi să se reamintească, faceţi-o, dar eu sunt omul greşit", a spus Kevin Hart.

Actorul şi-a anunţat decizia pe Twitter, stârnind controverse în mediul online. "Vreau să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer scuze faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit atât de mulţi oameni. Evoluez şi vreau să continui asta. Scopul meu este să aduc oamenii împreună, nu să îi despart. Multă dragoste şi aprecierile mele, Academiei. Sper să ne vedem din nou”, a scris actorul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro