Scandal monstru în muzică! Doi cântăreţi celebri, condamnaţi la închisoare pentru viol

Scandal monstru în muzică! Doi cântăreţi celebri, condamnaţi la închisoare pentru viol © Arhivă

Un scandal uriaş a zguduit lumea muzicii. Doi artişti cunoscuţi au fost condamnaţi la închisoare pentru viol şi postarea înregistrării partidelor.

Cântăreţul K-Pop a ajuns în faţa judecătorilor după ce a fost acuzat de săvârşirea faptelor de viol şi distribuirea înregistrării video a partidelor. Jung Joon-young a ajuns în spatele gratiilor în luna martie după ce a fost acuzat că a profitat de o femeie inconştientă care consumase băuturi alcoolice. Artistul a fost condamnat la 6 ani de închisoare, potrivit Reuters.

Acesta nu a acţionat singur, fiind ajutat de un fost membru al celebrei trupe FT Island, Choi Jong-hoon.

Ambii artişti acţionau pe un grup din mediul online în îşi care postau înregistrări video ale partidelor de sex. Aceştia le distribuiau fie că partenerii lor erau sau nu de acord cu această decizie. Conform informaţiilor de pe grup, ar fi fost vorba despre violarea şi drogarea victimelor.

"Acuzații sunt celebrități și prieteni, dar discuțiile au arătat că ei considerau femeile care obiecte ale plăcerii sexuale și au comis infracțiuni foarte grave. Pedeapsa severă este inevitabilă pentru că răul provoca nu a fost reparat și victimele cer pedepse severe", a declarat judecătorul Kang Seong-soo.

În perioada în care a fost judecat, Jung Joon-young a recunoscut dstribuirea clipurillor video din timpul partidelor, însă a spus că relaţiile dintre el şi partenerele sale au fost făcute de comun acord. 

Nici colegul său de breaslă nu a recunoscut violul, susţinând că nu îşi aminteşte să fi întreţinut relaţii intime cu victima sau dacă ar fi existat, ar fi fost consensuale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro