Sebastian Stan, pregătit ca de Apocalipsă împotriva coronavirusului. Imaginea zilei cu românul de la Hollywood

+3 click pentru
galerie

Sebastian Stan, pregătit ca de Apocalipsă împotriva coronavirusului. Imaginea zilei cu românul de la Hollywood © Instagram

Sebastian Stan, actorul de origine română care a cucerit Hollywood-ul prin apariția lui în cele mai mari producții ale lumii, se teme și el de amenințarea coronavirusului. Artistul, care a ajuns în Europa în urmă cu puțin timp, a postat o fotografie care i-a amuzat și îngrijorat pe fani.

Sebastian Stan se teme și el de amenințarea unei epidemii. Drept urmare, în avionul în care s-a urcat pentru a zbura spre Europa, actorul s-a acoperit cu atâtea straturi protectoare, încât nu i se mai vede niciun petic de piele.

În fotografie, se poate vedea cum Stan ține o pernă pe piept, este acoperit de o pătură, ține o mască de protecție peste față, o glugă pe cap și o mască pentru ochi. Dar măcar pare să se bucure de un pahar de coniac sau ceva asemănător.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @delta for getting me to Europe safely... #BuckytakesEurope

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

„Mulțumesc companiei aeriene pentru că m-a adus în Europa în siguranță”, a scris Sebastian Stan, la descrierea fotografiei.

Au fost mulți cei care s-au amuzat, având în vedere că, în mod evident, actorul a exagerat de dragul de a face o glumă.

Sebastian Stan vine și în România

Îndrăgitul actor este cel mai cunoscut pentru rolul din seria de filme Marvel unde a jucat alături de Robert Downey Jr, Scarlett Johansson sau Chris Evans. În această primăvară vine și la București, acolo unde este invitatul de onoare al celei de-a doua ediții a American Independent Film Festival. Evenimentul se va desfășura între 27 aprilie și 3 mai.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro