Selena Gomez, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes. Cântăreața și-a revenit complet după ce a ieșit de la psihiatrie. FOTO

+3 click pentru
galerie

Selena Gomez, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes. Cântăreața și-a revenit complet după ce a ieșit de la psihiatrie. FOTO © Profimedia

Selena Gomez a renăscut din propria cenușă și arată mai bine ca niciodată. După ce s-a confruntat cu depresia și a fost internată la o clinică de psihiatrie, acum problemele au rămas doar o amintire urâtă.

Artista i-a lăsat fără suflare pe cei prezenți la Cannes, atunci când și-a făcut apariția îmbrăcată într-un compleu alb extrem de sexy, cu o crăpătură adâncă pe picior. Selena Gomez a luat câteva kilograme în plus, însă nu pare să îi pese foarte mult și a pășit încrezătoare printre paparazzi, cu o atidudine nonșalantă, pe care fanii o credeau pierdută demult.

Selena Gomez a fost externată în urmă cu câteva luni din clinica de psihiatrie. Cântăreața a fost internată aproximativ o lună de zile unde s-a tratat de depresie, anxietate și atacuri de panică. Aceste tulburări au apărut după ce s-a despărțit de Justin Bieber, care este căsătorit cu Hailey Baldwin în prezent. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest