Selena Gomez, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes. Cântăreața și-a revenit complet după ce a ieșit de la psihiatrie. FOTO

+3 click pentru
galerie

Selena Gomez, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes. Cântăreața și-a revenit complet după ce a ieșit de la psihiatrie. FOTO © Profimedia

Selena Gomez a renăscut din propria cenușă și arată mai bine ca niciodată. După ce s-a confruntat cu depresia și a fost internată la o clinică de psihiatrie, acum problemele au rămas doar o amintire urâtă.

Artista i-a lăsat fără suflare pe cei prezenți la Cannes, atunci când și-a făcut apariția îmbrăcată într-un compleu alb extrem de sexy, cu o crăpătură adâncă pe picior. Selena Gomez a luat câteva kilograme în plus, însă nu pare să îi pese foarte mult și a pășit încrezătoare printre paparazzi, cu o atidudine nonșalantă, pe care fanii o credeau pierdută demult.

Selena Gomez a fost externată în urmă cu câteva luni din clinica de psihiatrie. Cântăreața a fost internată aproximativ o lună de zile unde s-a tratat de depresie, anxietate și atacuri de panică. Aceste tulburări au apărut după ce s-a despărțit de Justin Bieber, care este căsătorit cu Hailey Baldwin în prezent. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro