Selena Gomez „pândește” despărțirea lui Justin Bieber de Hailey Baldwin: „Va fi prima care îi va trimite mesaje”

+3 click pentru
galerie

Selena Gomez și Justin Bieber © Hepta

Selena Gomez este perfect împăcată, după despărțirea de Justin Bieber... sau nu prea. Cel puțin asta susțin surse apropiate vedetei, care au făcut dezvăluiri picante legate de complicata relație pe care cele două staruri pop o au.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit în luna iulie, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine Selenei Gomez, care era convinsă că ea va fi cea care să-i fie mireasă.

„Selena are niște sentimente tare complicate când vine vorba de faptul că Justin s-a logodit. În unele zile ea este foarte liniștită din cauză că poate merge mai departe pentru că acesta a închis toate ușile către împăcare. Dar în alte zile nu se poate abține să nu simtă puțină dezamăgire. Selenei încă nu îi vine să creadă că între ea și Justin s-a terminat pentru totdeauna, deci încă există momente în care este surprinsă de faptul că el este logodit și se va căsători cu altcineva. Pentru mulți ani ea a crezut că se va mărita cu el”, a dezvăluit o sursă, potrivit presei internaționale.

Aceeași sursă precizează și că Selena Gomez stă ca pe ace, așteptând o eventuală ruptură între Justin Bieber și Hailey Baldwin.

„Selena este fericită și foarte ocupată cu viața ei, deși încă sunt momente în care îi este dor de Justin. Ea l-a iubit pentru foarte multă vreme, normal că încă mai are câteva sentimente, dar nu o să încerce să îl caute sau să intervină în noua sa relație cu Hailey. Dar dacă legătura lor se destramă, Selena va fi prima care îi va trimite mesaje. Mereu va exista un loc în inima ei pentru prima dragoste”, a adăugat sursa.

Selena Gomez și Justin Bieber au format prima oară un cuplu în decembrie 2010. Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2012, s-au împăcat, apoi s-au despărțit din nou în ianuarie 2013. Ulterior, s-au tot împăcat și despărțit, în 2014 și 2015. La finalul anului 2017, erau din nou împreună, însă au luat-o iar pe drumuri separate, în martie 2018.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro