Shakira a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Pique. A primit un mesaj incredibil din partea fotbalistului: "M-a văzut plângând de multe ori"

+3 click pentru
galerie

Shakira a dat cărţile pe faţă despre relaţie cu Pique. A primit un mesaj incredibil din partea fotbalistului: "M-a văzut plângând de multe ori" © Instagram

Gurile rele spuneau despre Shakira și Pique în urmă cu ceva timp că ar fi la un pas de divorț. Relația dintre cei doi s-ar fi răcit în ultimul timp, ba chiar fotbalistul s-ar fi mutat singur, în Barcelona.

Lunile au trecut, iar cei doi au demonstrat că sunt capabili să lupte pentru relația lor, ca drept dovadă încă sunt împreună și reușesc să formeze una dintre cele mai frumoase familii. Shakira chiar a declarat la un moment dat că nu sunt probleme între ea și soțul ei și încearcă mereu să se sprijine unul pe celălalt, așa cum se întâmplă în orice familie. "Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile casnice, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu îşi poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim să ne sunăm prin Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult", le-a declarat Shakira jurnaliștilor argentinieni, potrivit presei internaționale.

O vedea plângând prin casă

Cu toate acestea, a existat un moment de cotitură în relația lor, atunci când Shakira a avut nevoie de foarte multă susținere din partea soțului său. Cântăreața a avut mai multe probleme la corzile vocale în urmă cu doi ani și nu de puține ori Pique o surprindea plângând prin casă. 

"Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu își dorește un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te și fă ce-ți place, du-te și muncește», mi-a spus", a declarat Shakira, într-un documentar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro