Shannen Doherty, dezvăluire sfâşietoare! Actriţa are cancer în stadiu terminal: "Sunt extrem de speriată"

+3 click pentru
galerie

Shannen Doherty, dezvăluire sfâşietoare! Actriţa are cancer în stadiu terminal: "Sunt extrem de speriată" © Hepta

Celebra actriţă Shannen Doherty a izbucnit în lacrimi la tv şi a dezvăluit că suferă din nou de cancer în stadiu terminal. Confesiunea sfâşietoare vine la trei ani de când Shannen Doherty a finalizat tratamentul pentru cancer la sân şi era declarată vindecată.

Devenită celebră datorită rolului din serialul tv "Beverly Hills 90210", Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit marţi, la o emisiune televizată, că se luptă din nou cu cancerul, de aproximativ un an. 

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a povestit actriţa, conform Daily Mail. 

Lui Shannen Doherty îi este greu să accepte faptul că boala a recidivat. Actriţa a vorbit despre zilele în care pur şi simplu se întreabă de ce i se întâmplă ei această nenorocire.

„Nu cred că am procesat pe deplin vestea. E o veste cumplită din atât de multe puncte de vedere. Cu siguranţă am zile în care mă întreb «De ce eu?». Apoi mă întreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită. Prima mea reacţie este întotdeauna aceea de îngrijorare, căci nu ştiu cum să le dau vestea mamei şi soţului meu“ , a continuat Shannen Doherty.

Shannen Doherty continuă să muncească după ce a primit diagnosticul cumplit, fiind de părere că viaţa ei nu s-a terminat încă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro