Sharon Stone, sex simbol la 61 de ani! Cum arată vedeta în bikini? FOTO

+2 click pentru
galerie

Are peste 60 de ani şi a dat naştere la trei copii, însă Sharon Stone reuşeşte să se menţină pe lista sex simbolurilor lumii. Actriţa şi-a bucurat fanii cu o fotografie în bikini, în care se i se poate vedea corpul suplu, de invidiat.

Fotografia a fost realizată lângă pisicina din curtea casei sale, etalându-şi abdomenul plat, râvnit cu siguranţă de sute de femei.

Pentru a-şi menţine corpul bine lucrat, diva spune că face o combinaţie între antrenamente de forţă, Pilates şi mâncare sănătoasă. Legat de dietă, singurul lucru la care nu poate renunţa încă sunt chipsurile: „Nu mănânc multă mâncare procesată, dar nu am reuşit să-mi scot chipsurile din minte!".

Ba mai mult, a renunţat şi la alcool pentru obţinerea rezultatelor dorite. “Acum şapte ani mă antrenam şi voiam să fiu cu adevărat în formă. M-am uitat la Madonna - avem aceeaşi vârstă - şi l-am întrebat pe antrenorul meu: „Ce nu fac?!" S-a întors şi mi-a spus: „Nu cred că bea alcool”. Aşa că am decis să încerc şi eu.. Şi am văzut o diferenţă imensă! '’, a spus Sharon.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro