Surpriză în showbiz! Un celebru actor va deveni tătic la 70 de ani

+2 click pentru
galerie

Surpriză în showbiz! Un celebru actor va deveni tătic la 70 de ani © Sursă Facebook

Bucurie mare în familia faimosului actor Richard Gere! Acesta urmează să devină tătic pentru a treia oară la 70 de ani, după ce soţia sa mult mai tânără a rămas însărcinată din nou, potrivit revistei ¡Hola!.

Chiar daca ea are doar 36 de ani, vârsta nu a contat niciodată pentru Richard Gere şi Alejandra Silva. Cei doi nu au dat ascultare comentariilor invidioşilor şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2014. Aceştia au împreună un copil, iar acum Alejandra a rămas însărcinată cu ce de-al doilea, la numai nouă luni după ce l-a născut pe primul.

Alejandra Silva îi poartă în pântece copilul lui Richard Gere deja de trei luni. Micuţul se va naşte la primăvară. Atât pentru actor, cât şi pentru soţia sa, acesta va fi al treilea copil, deoarece ambii mai au copii din fostele relaţii. Actorul mai are un băiat, Homer James Jigme, rezultat din mariajul cu actriţa Carey Lowell. Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în urma căsătoriei cu Govind Friedland.

Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit în 2015

Actorul şi frumoasa lui soţie s-a căsătorit la un an după ce s-au cunoscut, în 2015. La nuntă au participat numeroşi călugări tibetani. De atunci, cei doi trăiesc o viaţă de vis, fiind surprinşi mereu cu zâmbetul pe buze. “Sunt cel mai fericit om din univers şi cum n-aş putea fi”, a mărturisit Gere pentru sursa menţionată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro