Şi-au spus adio la doar 12 zile de la căsătorie. Cele două vedete îşi doreau o pauză

+2 click pentru
galerie

Şi-au spus adio la doar 12 zile de la căsătorie

Deşi şi-au jurat iubire veşnică în urmă cu doar 12 zile, acum au decis că este momentul să îşi spună adio.

Da, este adevărat! Se pare că iubirea nu a ţinut prea mult, iar acum proaspeţii miri au nevoie, după cum ei au declarat, de o pauză.

Nu vă mai ţinem mult pe jar, ci vă spunem că este vorba despre celebra Pamela Anderson şi magnatul Jon Peters.

Ea ajunsă la 52 de ani, el în vârstă de 74 de ani s-au îndrăgostit nebuneşte şi, aşa cum era de aşteptat şi-au unit destinele pentru a trăi o viaţă împreună. Însă, planul celor doi nu a durat mai mult de 12 zile.

Ceremonia celor doi a fost una privată, la care au participat doar familia şi prietenii apropiaţi şi a avut loc într-o locaţie de vis din Malibu.

Dacă ceremonia a fost una privată, se pare că decizia celor doi de a divorţa, la nici doar două săptămâni de la nuntă, a făcut înconjurul lumii cu rapiditate.

Pentru fostul star din Baywatch căsătoria cu Jon Peters a fost cel de-al cincilea mariaj. Însă, blonda nu se sperie de nimic şi încă speră la o dragoste care să dureze o viaţă.

Cea care a făcut anunţul despărţirii a fost chiar Pamela Anderson. Fanii vedetei au fost extrem de dezamăgiţi, însă speră ca vedeta să îşi revină repede în urma despărţirii.

"Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru, în condiţiile în care ne-am separat pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viaţă şi unul de la celălalt", a precizat Pamela Anderson, conform presei internaţionale.

Vedeta de peste hotare a mai declarat că atât ea, cât şi cel care trebuia să îi fie alături o viaţă, au luat de comun acord această decizie, fiind cea mai bună decizie pe care o puteau lua în aceste condiţii.

"Viaţa este o călătorie, iar iubirea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis să renunţăm să mergem mai departe cu obţinerea certificatului de căsătorie", a mai adăugat blonda.

Cât despre motivul care a dus la o despărţire imediat după nuntă, vedeta nu a dezvăluit absolut nimic.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită până acum de patru ori. Primul mariaj l-a avut între 1995 şi 1998 cu rockerul Tommz Lee. După câţiva ani, vedeta a crezut din nou că şi-a găsit marea dragoste şi i-a spus "DA" muzicianului Kid Rock. Cei doi au fost căsătoriţi doar un an de zile, între 2006 şi 2007.

De asemenea, blonda a mai fost căsătorită şi cu Rick Salomon, jucător de poker. De data aceasta, vedeta i-a acordat bărbatului două şanse, căsătorindu-se de două ori cu el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro