Drama suferită de o actriță din „Game of Thrones”! A ajuns în pragul sinuciderii

Drama suferită de o actriță din „Game of Thrones”! A ajuns în pragul sinuciderii © Entertainment Weekly

După ce Emilia Clarke a dezvăluit că a fost în pragul morții din cauza a două anevrisme cerebrale, o altă actriță din „Game of Thrones” vorbește despre cumpăna ei.

Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei Stark, a dezvăluit că mesajele de ură și izolarea de prieteni au împins-o să se gândească la sinucidere.

Sophie a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu cu Dr. Phil.

Acum în vârstă de 23 de ani, Sophie Turner a mărturisit că mesajele de ură adresate personajului ei i-au făcut viața un calvar, în adolescență. La numai 14 ani, era izolată de prieteni icare studiau în străinătate, iar ura oamenilor față de personaj și de interpretarea ei au împins-o spre depresie.

Însă, Sophie a apelat la un specialist, care a ajutat-o cu un tratament ce a adus-o înapoi pe drumul cel bun. Pe lângă ajutorul de specialitate, Sophie Turner i-a mulțumit și logodnicului ei, Joe Jonas, pentru că o încurajează mereu.

Ultimul sezon al producției fenomen „Game of Thrones” a debutat pe 14 aprilie, cu o audiență record de un miliard de oameni. Mai sunt doar cinci episoade până la concluzia celui mai vizionat și premiat serial al lumii.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro