Drama suferită de o actriță din „Game of Thrones”! A ajuns în pragul sinuciderii

Drama suferită de o actriță din „Game of Thrones”! A ajuns în pragul sinuciderii © Entertainment Weekly

După ce Emilia Clarke a dezvăluit că a fost în pragul morții din cauza a două anevrisme cerebrale, o altă actriță din „Game of Thrones” vorbește despre cumpăna ei.

Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei Stark, a dezvăluit că mesajele de ură și izolarea de prieteni au împins-o să se gândească la sinucidere.

Sophie a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu cu Dr. Phil.

Acum în vârstă de 23 de ani, Sophie Turner a mărturisit că mesajele de ură adresate personajului ei i-au făcut viața un calvar, în adolescență. La numai 14 ani, era izolată de prieteni icare studiau în străinătate, iar ura oamenilor față de personaj și de interpretarea ei au împins-o spre depresie.

Însă, Sophie a apelat la un specialist, care a ajutat-o cu un tratament ce a adus-o înapoi pe drumul cel bun. Pe lângă ajutorul de specialitate, Sophie Turner i-a mulțumit și logodnicului ei, Joe Jonas, pentru că o încurajează mereu.

Ultimul sezon al producției fenomen „Game of Thrones” a debutat pe 14 aprilie, cu o audiență record de un miliard de oameni. Mai sunt doar cinci episoade până la concluzia celui mai vizionat și premiat serial al lumii.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest