Starleta Mia Khalifa, dependentă de logodnicul său! Nici o poză incitantă fără el în preajmă

+2 click pentru
galerie

© Instagram

Una dintre cele mai faimoase actriţe de filme pentru adulţi, Mia Khalifa, continuă să pună pe jar imaginaţia fanilor săi de pe reţelele de socializare cu poze incitante, ca în vremurile sale de glorie. Un singur detaliu se diferenţiează de atunci: în postările sale este nelipsit logodnicul.

Actriţa Mia Khalifa continuă să facă furori pe reţelele de socializare. Ultima sa poză de pe Instagram, a strâns în doar 10 ore, peste 1.1 milioane de aprecieri, semn că lumea o iubeşte în continuare...chiar dacă apare în poze alături de logodnicul său, chef-ul suedez Robert Sandberg.

Doar pe Instagram, Mia Khalifa, născută în Beirut (Liban) are aproape 16 milioane de urmăritori. În ultima postare, Mia apare într-o lenjerie sumară de mătase, în care îi rămân la vedere formele apetisante, ţinând în mână o porţie de cartofi prăjiţi. Lângă ea, în pat, şade logodnicul pofticios, care-i "sustrage" din cartofi, poza având o descriere sugestivă: "Atunci când spune că nu vrea cartofi prăjiţi, dar sfârşeşte prin a-ţi mânca jumătate de porţie".

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro