Tallulah, fiica lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său. Actorul suferă de o formă „foarte agresivă” de demență
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 09.11.2023 la 21:26
Actualizat pe 09.11.2023 la 21:26
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său. Fiica actorului a spus că tatăl ei suferă de o formă „foarte agresivă” de demență și a vorbit despre motivul pentru care este atât de important ca familia ei să fie deschis despre această situație.
- Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis
- Ce spune Tallulah, fiica actorului
- Bruce Willis suferă de o formă „foarte agresivă” de demență
La un an după ce familia sa a dezvăluit că suferă de afazie, o afecțiune care afectează vorbirea și limbajul, Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD). De curând, fiica lui Bruce Willis, Tallulah, a vorbit despre demența „cu adevărat agresivă” a tatălui ei și de ce este atât de important ca familia ei să fie deschisă în această privință, scrie news.sky.com.
Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis
Fiica lui Bruce Willis, Tallulah, a vorbit despre diagnosticul de demență „agresiv” al tatălui ei și a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a actorului. Tânăra de 29 de ani a apărut în episodul de miercuri din The Drew Barrymore Show, acolo unde a discutat despre diagnosticul de demență frontotemporală (FTD) al tatălui ei, care este „agresiv și foarte rar”.
Într-o conversație plină de căldură cu Drew Barrymore, Tallulah a discutat cu mult curaj despre starea de sănătate a tatălui ei, subliniind importanța conștientizării și puterea vindecării prin iubire. Fiica lui Bruce Willis a dezvăluit că unul dintre modurile în care își petrece timpul cu tatăl ei este să asculte muzică.
Bruce Willis suferă de o formă „foarte agresivă” de demență
Potrivit specialiștilor, demența frontotemporală, boala cu care a fost diagnosticat Bruce Willis este una deosebit de provocatoare, deoarece afectează lobii frontali și temporali ai creierului, ducând la o gamă largă de modificări cognitive și comportamentale. Este o boală care necesită curaj și rezistență din partea celui afectat și a familiei sale.