Tânăra care a căzut de la etaj, goală, după o partidă în trei a fost ucisă. Descoperiri terifiante

+3 click pentru
galerie

Tânăra care a căzut de la etaj, goală, după o partidă în trei a fost ucisă. Descoperiri terifiante © Facebook

Ivana Smit, o tânără model de numai 18 ani, a fost găsită moartă și dezbrăcată, după ce a căzut de la etaj. În urma investigației, s-a stabilit că tocmai participase la o partidă în trei, decesul fetei fiind clasificat drept un accident nefericit. La doi ani de la tragedie, vine o răsturnare de situație: a fost, de fapt, vorba de crimă.

Trupul Ivanei Smit, de origine din Olanda, a fost găsit în decembrie 2017, în Kuala Lumpur. Autopsia a concluzionat că nu este vorba despre o moarte suspectă, însă poliția din Malaezia se întoarce asupra deciziei și a deschis acum un dosar penal de omor calificat.

Tânără moartă, după o partidă în trei

Moartea modelului, care a căzut de la balconul unui apartament aflat la etajul 20, este tratată acum drept o crimă. Polițiștii urmează să deschidă o nouă investigație, la aproape doi ani de la tragedie.

Urmează ca autoritățile să cheme din nou martorii audiați în primă fază, chiar dacă milionarul și soția care au participat la partida în trei cel mai prboabil au părăsit țara, conform Daily Mail.

Inițial, poliția din Kuala Lumpur a tratat moartea tinerei ca un accident sau o sinucidere, însă s-a revenit asupra deciziei în urma presiunilor făcute de familia îndurerată. Trupul Ivanei a fost adus în Olanda, acolo unde o a doua autopsie a descoperit vânătăi pe brațul fetei și o lovitură la spatele capului.

Trupul Ivanei, care era dezbrăcată, a fost găsit pe paleza etajului 6 al clădirii de unde a căzut. Participase la o partidă în trei cu milionarul american Alex Johnson și cu soția lui, Luna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro