Tânără dispărută de un an, găsită de mamă în filme pentru adulţi! Adolescenta a trecut prin clipe groaznice

© Sursă Arhivă

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost găsită după un an de la data dispariţiei. Tânăra a fost văzută de mama ei în filme pentru adulţi. Cum a ajuns femeia să o recupereze din mâinile răpitorilor?

Fata a dispărut în luna noiembrie, anul trecut. Primele indicii despre ea au apărut în februarie, după ce poliţiştii au fost informaţi de angajatul unui magazin că ar fi văzut-o alături de doi bărbaţi, potrivit Daily Mail.

Imaginile o arătau pe fată cum încerca să îşi ţină chipul ascuns, acoperindu-l cu mâinile. Adolescenta ar fi urcat într-o maşină marca Dodge Challenger.

Mama sa a fost şocată când şi-a văzut ulterior fiica în diverse filme pentru adulţi.

În urma cercetărilor anchetatorilor proprietarul maşinii a fost găsit. Autoturismul aparţinea lui Christopher Johnson, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Florida. Acesta ar fi încărcat clipurile video cu scene pentru adulţi pe mai multe site-uri specifice.

De asemenea, poliţiştii au ţinut casa individiului sub supraveghere şi au intervenit în clipa în care bărbatul a ieşit cu minora din casă şi se urca într-o maşină. În câteva secunde maşina a fost încercuită, pentru ca să nu aibă pe unde să scape, iar adolescenta a ajuns în mâinile sigure ale Poliţiei. Johnson a fost imediat arestat.

În apărarea sa, individul a spus că nu a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, însă ea combate această afirmaţie, susţinând că majoritatea videoclipurilor au fost realizate în locuinţa acestuia.

În plus, tânăra ar fi trecut printr-o altă scenă de coşmar, când acesta ar fi lăsat-o însărcinată şi ar fi pus-o să facă avort.

În urma faptelor comise, Christopher Johnson ar putea fi eliberat pe baza unei cauţiuni de 75.000 de dolari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro