Tânără vedetă de reality show, moartă la numai 22 de ani. Ultimele ei mesaje sunt cutremurătoare

Tânără vedetă de reality show, moartă la numai 22 de ani. Ultimele ei mesaje sunt cutremurătoare © Hana Kimura

Doliu în lumea sportului, dar și a televiziunii. O tânără luptătoare și vedetă de reality show a murit la numai 22 de ani, lăsând în urmă o serie de mesaje cutremurătoare. Primele teorii indică o posibilă sinucidere.

Hana Kimura, wrestler profesionist și vedetă a reality show-ului „Terrace House”, produs de Netflix, a murit la vârsta de 22 de ani. Vestea a fost confirmată de Stardom Wrestling, organizația tinerei, potrivit BBC.

Cauza morții nu a fost stabilită imediat

Înainte de a muri, Kimura a postat o serie de mesaje pe paginile de socializare, din care reiese faptul că era hărțuită virtuali de mai multe persoane. Cea mai recentă postare a fost o poză împărtășită vineri.

În imagine, apărea alături de pisica ei, însoțită de cuvintele „la revedere”.

În 2019, Kimura a câștigat Premiul Fighting Spirit al celor de la Spardom. A fost una dintre vedetele reality show-ului japonez „Terrace House”, care a fost ulterior suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. În show-ul cu pricina, sunt urmărite viețile a trei bărbați și trei femei care locuiesc împreună în aceeași casă.

Mama ei a fost și ea un wrestler cunoscut, pe nume Kyoko Kimura.

„Vă rugăm să fiți respectuoși și să ne permiteți să digerăm anumite lucruri, și să transmiteți gânduri și rugăciuni pentru familie și prieteni”, se arată în mesajul postat de Stardom.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro