Te vei cutremura! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Michael Jackson

Te vei cutremura! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Michael Jackson © Hepta

Au existat numeroase controverse în jurul morții lui Michael Jackson. Cel considerat a fi „Regele Muzicii Pop” a murit subit, în urma unor circumstanțe fatale, iar vinovați pentru tragedia care a șocat lumea au tot fost căutați.

La scurt timp după decesul lui Michael Jackson, medicul care îl trata pe artist era târât prin tribunale, pentru a se stabili dacă medicamentele prescrise de acesta i-au adus cumva moartea starului american.

Atunci s-a aflat și care au fost ultimele cuvinte ale lui Michael Jackson: „Dă-mi niște lapte”. Conform lui Conrad Murray, doctorul artistului, acesta era codul pentru propofol, substanța albă de care devenise dependent în ultima perioadă a vieții.

„M-a implorat să-i dau . Era singurul lucru care mai funcționa în cazul lui. Chiar nu putea să doarmă deloc. Ai văzut vreodată videoclipul Thriller și ce imagine avea acolo? Arată atât de isteric…”, a spus Conrad Murray, în fața judecătorilor.

Cauza oficială a morții lui Michael Jackson este supradoză de propofol, sedativul care îi permitea starului american să doarmă. Pentru prescrierea medicamentului, Conrad Murray a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

Controverse au tot existat, mai ales pentru că Paris, fiica lui Michael Jackson, a afirmat că a fost ucis.

La 10 ani de la moartea cântărețului, continuă dezvăluirile. În anul 2019, un documentar numit „Leaving Neverland” vorbea despre gravele acuzații de pedofilie aduse starului american. A stârnit multă furie printre fani și familie, dar a fost și răsplătit cu un Glob de Aur.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro