S-a spus că şi-a scos două coaste ca să aibă o talie de viespe, dar, de fapt, face eforturi mari ca să se menţină. Cum se întreţine Thalia

+3 click pentru
galerie

S-a spus că şi-a scos două coaste ca să aibă o talie de viespe, dar, de fapt, face eforturi mari ca să se menţină. Cum se întreţine Thalia © Instagram

S-a spus despre ea că şi-ar fi scos două coaste ca să aibă o talie de viespe, dar, de fapt, face eforturi mari, ca să îşi menţină silueta. Şi uite aşa, la 48 de ani, Thalia arată demenţial şi le dă clasă multor tinere apirante la statutul de divă. Noi am aflat care sunt cele mai ascunse secrete ale reginei telenovelelor şi care sunt tertipurile prin care îşi menţine trupul într-o formă de invidiat.

Thalia, un exemplu pentru orice femeie

A fost şi a rămas idolul multor generaţii care priveau la telenovele, în fiecare seară. Şi chiar dacă timpul a trecut, Thalia pare neschimbată, ba mai mult, actriţa parcă nu îmbătrâneşte. Desigur, secretul frumoasei şatene este un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, dar şi foarte mult sport, potrivit Antena Stars.

Nu ratează nicio zi de sală şi este foarte disciplinată când vine vorba de întreţinere. Chiar dacă sunt zile în care nu are antrenor personal, Thalia reuşeşte să-şi ducă la capăt exerciţiile şi nu se dă înlături de la efort.

La 48 de ani, vedeta arată demenţial şi se menţine mai bine decât multe puştoaice de 20 de ani. Cu o talie de viepse, un corp bine lucrat şi o faţă perfectă, actriţa reueşeşte şi acum să întoarcă privirile tuturor, iar pe reţelele de socializare, numărul admiratorilor creşte de la o zi la alta.

Thalia are o familie fericită

Thalia este o femeie fericită şi împlinită. Are tot ceea ce şi-a dorit de la viaţă. Frumoasa artistă se bucură de o carieră de răsunet, iar viaţa personală este la fel de productivă. Thalia este căsătorită de ani buni cu Tommy Mottola, alături de care are doi copii, Sabrina şi Matthew. Cei doi micuţi sunt extrem de înţelegători, dar şi foarte frumoşi, semn că au moştenit cum nu se poate mai bine trăsăturile perfecte ale mamei lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro