Tom Cruise, în carantină. Actorul nu şi-a mai putut continua filmările din cauza coronavirusului

Tom Cruise, în carantină © Arhiva

Coronavirusul a început să facă ravagii peste tot în lume. Din cauza virusului care a luat mii de vieţi au avut de suferit şi vedetele de la Hollywood.

Tom Cruise a rămas în carantină într-un hotel din Veneţia din cauza virusului ucigaş. Actorul a ajuns în Italia pentru a începe filmările viitorului film în care va apărea: "Misiune imposibilă".

Se pare că misiune imposibilă a fost şi producţia filmului, pentru că producătorii au decis întreruperea filmărilor imediat ce coronavirusul a început să facă victime în Peninsulă.

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, potrivit unui purtător de cuvânt al Paramount Pictures, conform presei internaţionale.

Actorul a ajuns în Veneţia pe data de 20 februarie, însă la scurt timp, producătorii au luat decizia întreruperii filmărilor. Nicio persoană din echipă nu a contactat coronavirusul, însă decizia a fost luată din precauţie.

De asemenea, toţi cei care făceau parte din echipă au fost lăsaţi să s întoarcă acasă până la reluarea producţie.

Totodată, din cauza coronaviruslui au fost anulate şi săptămâna modei de la Milano, dar şi celebrul carnaval de la Veneţia. Şi şase meciuri de fotbal din Serie A vor fi jucate în spatele ușilor închise. 

Din cauza coronavirusului şase persoane din Italia au murit, iar peste 200 de persoane sunt infectate cu virusul ucigaş. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro