Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, diagnosticaţi cu COVID-19. Care este acum situația celebrului cuplu

+3 click pentru
galerie

Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, diagnosticaţi cu COVID-19. Care este acum situația celebrului cuplu © Instagram

Virusul ucigaș din China face din ce în ce mai multe victime. De curând, Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson au fost diagnosticați cu COVID-19. Iată ce mesaj le-au trimis starurile internaționale fanilor!

Tom Hanks și Rita Wilson au fost transparenți cu admiratorii lor de pe rețelele sociale și le-au mărturisit faptul că au fost diagnosticați cu coronavirus. Cei doi actori au făcut totul public pe Instagram.

Tom Hanks și Rita Wilson au mărturisit că se aflau în Australia, în momentul în care au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Faimosul cuplu s-a prezentat la spital după ce au manifestat diverse simptome de răceală: oboseală, dureri musculare, frisoane și febră.

Aceștia au povestit că nu au statpe gânduri și s-au conformat „lucrurilor din aceste timpuri” și au mers la spital pentru a fi testați pentru  COVID-19.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”, a scris celebrul actor pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro