Tragedie în familia regală britanică! Fratele lui Kate Middleton suferă de o boală gravă

+3 click pentru
galerie

James Middleton, fratele lui Kate Middleton © captură video Youtube

Familia regală britanică trece prin clipe extrem de delicate. James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge suferă de ceea ce toată lumea numește „boala secolului”, adică depresie. 

James Middleton, fratele lui Kate Middleton a fost diagnosticat de specialiști cu depresie și tulburare de deficit de atenție. Pentru presa internațională, fratele Ducesei de Cambridge a povestit totul despre chinurile prin care trece, în urma acestei afecțiuni. 

„Nu puteam să comunic, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați. Toate culorile și emoțiile s-au scurs din viața mea, totul a devenit gri. Știu că duc o viață plină de privilegii, dar asta nu m-a ferit de depresie. E foarte complicat să descriu condiția mea. Nu era vorba de tristețe, ci de ceva mult mai grav. Depresia este ca o boală gravă, ca un cancer al minții. Exiști fără scop sau direcție. Nu mai simțeam fericirea, bucuria, ci doar anxietate. În ciuda stării mele nu m-am gândit la suicid, însă mă săturasem să trăiesc așa. Credeam despre mine că sunt un eșec total.

În decembrie 2017 am decis să iau atitudine. M-am izolt la munte, alături de câinele meu. Așa mi-am dat seama că singur nu mai pot face față bolii și că am nevoie de ajutor pentru a ieși din întunericul care mă cuprinsese.

De asemenea, în 2017 am fost diagnosticat și cu ADD. A fost o revelație. Acest diagnostic explica atât de multe în ceea ce privea starea mea. Am reușit să cer ajutorul de care chiar aveam nevoie” a declarat fratele lui Kate Middleton, pentru presa internațională. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro