Tragedie în lumea filmului. O îndrăgită actriță a fost ucisă de coronavirus

Tragedie în lumea filmului. O îndrăgită actriță a fost ucisă de coronavirus © Realitatea

O cunoscută actriță din cinematografia italiană a murit, luni, din cauza noul coronavirus. Lucia Bosé, care a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele mai multor regizori celebri din Peninsulă, s-a stins la Madrid, la vârsta de 89 de ani.

Lucia Bosé a murit, luni, la un spital din Madrid, din cauza complicațiilor generate de COVID-19. Actrița, mama actorilor Miguel Bosé și Paola Dominguin, a jucat în producții regizate de nume precum Michelangelo Antonioni, Federico Fellini sau Luis Buñuel, scrie ziarul spanion El Pais.

Lucia Bosé a cunoscut faima în anul 1947, atunci când a câștigat concursul de frumusețe Miss Italia, pe vremea când avea numai 16 ani. Însă, nu a continuat să caute o carieră în lumea modei, preferând să se axeze, în schimb, pe actorie. 

Așa a ajuns să joace în peste 50 de filme, într-o carieră care a durat câteva decenii.

Lucia locuia într-o localitate de lângă orașul Segovia, fiicele trăind în Valencia și fiul în Mexic, împreună cu doi dintre cei patru copii ai lui.

Coronavirusul nu iartă pe nimeni

Pentru că o pandemie nu ține cont de faimă sau de clasa socială, mai multe vedete au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus. Cele mai cunoscute exemple sunt Tom Hanks și Idris Elba, ambii într-o stare bună după ce au făcut public diagnosticul. 

Și la nivelul pozițiilor înainte din stat avem cazuri de îmbolnăviri. Președinți, monarhi, parlamentari, membri ai guvernelor. Chiar luni, a fost raportat primul deces de coronavirus din Parlamentul European.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro