Trupa Prodigy este din nou în doliu, după o lună de la sinuciderea lui Keith Flint!

+3 click pentru
galerie

Trupa Prodigy este din nou în doliu, după o lună de la sinuciderea lui Keith Flint! © Hepta

La o lună de când Keith Flint, solistul trupei Prodigy şi-a pus capăt zilelor, o altă veste cutremurătoare anunţă doliu în industrie. Anunţul a fost făcut pe pagina de Twitter a trupei, în urmă cu puţin timp. 

Membrii trupei "The Prodigy" sunt din nou în doliu! Bodyguardul lor, Con, s-a stins din viaţă. Până în acest moment nu se ştie cauza morţii. Con era parte din familia "The Prodigy" de mult timp şi s-a făcut remarcat datorită caracterului său. 

„Odihnește-te în pace, Con! Ne-ai fost mereu alături și ai avut grijă de noi ani zile. Ne-ai scos din multe situații complicate în timpul turneelor. Ai fost cu adevărat un om grozav, de fapt, tu erai Superman. Oamenii care te-a cunoscut știu despre ce vorbesc. Mai presus de toate, ai fost un prieten loial pentru noi toți. Ne va fi dor de tine și nu te vom uita niciodată, frate. Trasmitem dragoste lui Jayne și familiei. Băieții The Prodigy”, au anunţat membrii trupei, pe contul de Twitter. 

Cauza morții lui Keith Flint, starul de la Prodigy

Solistul trupei Prodigy a fost găsit fără suflare în propria sa locuință. Medicii sunt de părere că depresia severă de care suferea Keith Flint l-a determinat pe artist să-și pună capăt zilelor. 

Din raportul autopsiei efectuate în cadrul unei anchete a poliției britanice, s-a constat faptul că moartea lui Keith Flint a survenit în urma spânzurării

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro