Trupa The Pussycat Dolls se reunește, la zece ani de la destrămare. Vestea a fost dată de Nicole Scherzinger

Trupa The Pussycat Dolls se reunește, la zece ani de la destrămare. Vestea a fost dată de Nicole Scherzinger © YouTube

Cei care ascultau muzica trupei The Pussycat Dolls au acum un motiv real de bucurie. Nicole Scherzinger, principala membră a celebrului grup pop, a confirmat faptul că o reuniune va avea loc, la aniversarea de zece ani de la destrămare.

Cântăreața Nicole Scherzinger a confirmat, pentru The Sun, că trupa The Pussycat Dolls se va reuni, după ce în 2010 cele șase membre au luat-o pe drumuri separate. Grupul s-a afirmat la nivel mondial pentru hituri precum „Don’t Cha”, „Buttons” sau „Stickwitu”, însă a fost împins spre destrămare de anumite tensiuni prezente printre membrele trupei.

Nicole Scherzinger a confirmat reuniunea

În cadrul interviului, Nicole Scherzinger a explicat că toate membrele s-au maturizat foarte mult în ultimii nouă ani și că este convinsă că dinamica dintre ele va fi una diferită.

„În primul rând, sper că este ceva diferit pentru că noi suntem diferite. Se fac zece ani de atunci”, a explicat Nicole Scherzinger. „Fiecare dintre noi contribuie la grup cu un dar unic. Sunt atât de încântată şi ne-am maturizat atât de mult. Suntem aici pentru a ne vedea pe fiecare dintre noi strălucind. Cred că o să ne susţinem una pe alta.”

Există, însă, și o veste mai puțin bună. Doar cinci dintre cele șase membre fondatoare se vor întoarce în trupă: Nicole Scherzinger (41 de ani), Kimberly Wyatt (37 de ani), Ashley Roberts (38 de ani), Jessica Sutta (37 de ani) și Carmit Bachar (45 de ani). Melody Thornton (35 de ani) nu va participa la reuniune.

The Pussycat Dolls au vândut peste 54 de milioane de copii ale albumelor lor, la nivel mondial. Trupa se va relansa la emisiunea „The X Factor: Celebrity”, urmând și un turneu în Marea Britanie și Irlanda, la începutul anului viitor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro