Ultimele imagini cu Inna Cujba, bloggerița moartă în accidentul de la Căușeni. S-a filmat chiar în mașina care i-a adus sfârșitul

+4 click pentru
galerie

Ultimele imagini cu Inna Cujba, bloggerița moartă în accidentul de la Căușeni. S-a filmat chiar în mașina care i-a adus sfârșitul © Instagram

Inna, o îndrăgită bloggeriță din Republica Moldova, a murit în urma unui cumplit accident rutier. Trei oameni și-au pierdut viața la Căușeni, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Inna se afla în una dintre ele.

În vârstă de numai 27 de ani, Inna Cujba a murit pe loc în urma impactului dintre cele două autoturisme. Ca să facă totul și mai tulburător, ultimele imagini cu tânăra au fost realizate chiar la volan, în mașina în care și-a găsit și sfârșitul.

Ultimele imagini cu Inna Cujba

Pe contul ei de Instagram, unde are peste 73.000 de urmăritori, ultima postare a Innei este un mic clipuleț în care apare, culmea, în mașină. Este vorba despre niște imagini realizate cu funcția de boomerang.

Postarea a devenit rapid un altar de mesaje de condoleanțe, trimise de admiratori dar și de necunoscuți, odată ce s-a aflat de vestea morții ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#boomerang #girls #🌷

A post shared by KIA (@kia_inna17) on

Mesaje au venit și din partea prietenilor, care i-au umplut pagina de Facebook cu postări în care își strigă durerea.

„V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!😢”, “Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace😥”, “Inuța, Domnul să te ierte 😭😭😭 Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, “Dumnezeu să o ierte, putere părinților🌺🌺🌺🌺😥😥😥”, “Tu ai fost ca o soră cu copii mei😭😭😭😭Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri”, au fost câteva dintre mesajele dureroase.

În urma accidentului de la Căușeni au mai murit două persoane: un tânăr de 19 ani și un altul de 32, cei doi șoferi ai mașinilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest