Ultimele informaţii despre starea lui Michael Schumacher! "L-am ţinut de mâini, s-a mai împlinit la faţă"

+3 click pentru
galerie

Informaţii de ultimă oră despre Michael Schumacher © Hepta

După ce un prieten al fiului său a mărturisit că este posibil ca Michael Schumacher să revină cât de curând la fel de plin de viaţă pe cât îl ştia toată lumea, un arhiepiscop german a dat detalii despre starea sa actuală de sănătate. 

Georg Ganswein, un cunoscut arhiepiscop german, susţine că faţa lui Michael Schumacher arată ca în trecut şi că a văzut cu ochii săi cum mulţi oameni îi sunt alături şi se roagă pentru sănătatea lui. "Am stat în faţa lui. L-am ţinut de mâini, s-a mai împlinit la faţă. Michael simte că e înconjurat de toţi oamenii care-l iubesc şi care îi poartă de grijă. Mereu îl includ pe Schumacher şi pe familia lui în rugăciunile mele", a spus arhiepiscopul german, potrivit bild.de.

De Michael Schumacher au grijă nu mai puţin de 15 oameni, iar tratamentul său costă aproximativ 115.00 de lire sterline, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, de șapte ori campion mondial la Formula 1, s-a accidentat cumplit în timpul unei vacanțe în Alpi, în urmă cu aproape cinci ani. După ce a trecut prin două operații, a rămas în comă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro