Un celebru actor a fost răpit! Artistul a fost luat cu forţa de hoţi

+3 click pentru
galerie

Un celebru actor a fost răpit! Artistul a fost luat cu forţa de hoţi © Instagram

Clipe de groază pentru un actor faimos! Acesta a fost răpit de hoţi înarmaţi după ce i-au furat maşina. În autovehicul se mai aflau alte două colege, viaţa lor fiind pusă în pericol.

Alejandro Sandi, un mare actor de telenovele, a trecut prin momente de coşmar când, în vreme ce se afla într-un SUV, a fost luat cu forţa de hoţi. Acesta se afla împreună cu alte două colege de breaslă: actriţele Esmeralda Ugalde şi Vanessa Arias.

Răpirea a avut loc aproape de Nevado de Toluca, în dimineaţa zilei de duminică.

Pentru a le împărtăşi admiratorilor drama prin care au trecut, cele două actriţe s-au filmat şi au postat un videoclip pe o reţea de socializare. Vanessa Arias şi Esmeralda Ugalde le-a povestit fanilor că în ziua răpirii erau plecaţi să viziteze Nevado de Toluca. Hoţii le-au blocat drumul, astfel că au fost nevoiţi să oprească.

„Bună ziua tuturor urmăritorilor noștri și celor din media. Vrem să împărtășim cu voi o experiență pe care am fost nevoite să o trăim în această dimineață, în jurul orei 08:00. Mergeam la fel ca orice alți turiști și ca orice altă familie să vizităm Nevado de Toluca, în apropiere de Mexico City când niște persoane înarmate ne-au blocat drumul și au luat mașina Vanessei… au luat totul”, povesteşte Esmeralda Ugalde în clipul postat pe Instagram.

Cele două au povestit cum au fost jefuite de toate bunurile, iar prietenul lor Alejandro Sandi a fost răpit. „Mi-au luat mașina, ne-au luat bagajele. Telefoanele. Dar lucrurile materiale nu contează pentur noi, ceea ce contează este că am fost victime și nu ne-am simțit în siguranță… în mașină, călătoream trei prieteni, Alejandro Sandi, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, a mărturisit la rândul său Vanessa Arias.

Din fericire, fanii pot să stea liniştiţi. Totul s-a terminat cu bine, deoarece artistul a fost găsit şi salvat, aşa cum anunţau luni autorităţile.

Deocamdată, nu a fost găsit niciun suspect. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro