Un celebru actor din "Friends" a murit! Fanii sunt în lacrimi

+2 click pentru
galerie

Un celebru actor din "Friends" a murit! Fanii sunt în lacrimi © Facebook

Un mare actor din serialul fenomen "Friends" a murit! Veste tulburătoare a şocat pe toată lumea, atât fanii cât şi colegii de breaslă fiind marcaţi de pierdea sa.

Actorul Ron Leibman a interpretat rolul lui Leonard Green, tatăl îndrăgitei Rachel, jucat de faimoasa actriţă Jennifer Aniston, în cadrul serialului "Friends". Acesta s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani, potrivit postului de televiziune CNN.

Ron Leibman a murit vineri. Actorul a suferit nişte complicaţii legate de pneumonie, acestea cauzându-i decesul.

„Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o carieră excepțională în film, televiziune și teatru. Gândurile noastre sunt alături de soția sa, Jessica Walter, și de familia sa”, a declarat agentul lui Ron Leibman.

De-a lungul vieţii sale, actorul a avut o carieră de succes. Talentul său incontestabil a fost recompensat cu premii Tony şi Emmy.

Ron Leimban a jucat în filme celebre, precum „Norma Rae”, „Un jaf cu bucluc”, „Abatorul cinci”, „Kaz”, etc.

Surpriză pentru fanii serialului

Principalii actori ai serialului: Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer şi Lisa Kudrow alături de creatori au decis să le facă fanilor o surpriză de proporţii. Aceştia vor să negocieze cu un post de televiziune pentru a sărbători 25 de ani de la lansare printr-o "reuniune specială".

Primul sezon al serialului a apărut în anul 1994. De atunci, acesta se bucură de peste 24 de miloane de fani din Statele Unite ale Americii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro