Un celebru actor din "Friends" s-a sinucis. Artistul a fost găsit fără suflare de soţia lui

+2 click pentru
galerie

Un celebru actor din "Friends" s-a sinucis. Artistul a fost găsit fără suflare de soţia lui © Captură Video YouTube

Doliu uriaş în lumea filmului. Un faimos actor, cunoscut pentru rolurile sale jucate în seriale celebre, precum "Friends", s-a sinucis. 

Stan Kirsch s-a sinucis la vârsta de 51 de ani. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit în locuința sa din Los Angeles, potrivit actualidad.rt.com.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă. După ce a recurs la gestul teribil, Stan Kirsch a fost găsit fără suflare de soţia lui Kristyn Green. Trupul său se afla în baia casei. 

Disperată, Kristyn Green a sunat imediat la echipajele de salvare, însă din păcate medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

Stan Kirsch s-a născut pe data de 15 iulie 1968 în New York. Actorul a devenit cunoscut după ce a interpretat roluri în seriale fenomen, precum "Highlander" şi "Friends". În "Highlander", artistul i-a interpretat rolul personajului Richie Ryan, prin care a atras de partea sa simpatia publicului.

În serialul "Friends", regretatul actor a jucat rolul unui tânăr care a avut o relaţie de iubire cu persoanjul Monica Geller. Dragostea dintre cei doi nu a durat însă foarte mult, terminându-se atunci când Monica a aflat că este cu mult mai mic decât ea, fiind minor.

"Sunt foarte trist să aud că l-am pierdut pe Stan Kirsh. A fost un actor uimitor și Richie Ryan a fost un personaj care nu poate fi uitat niciodată. Condoleanțele familiei, prietenilor și colegilor săi. Ogdihneşte-te în pace / L-am iubit în serialul Highlander! Și în Friends. L-a jucat atât de bine pe băiatul naiv nevinovat", sunt doar unele dintre comentariile fanilor, postate pe Facebook, după ce au aflat vestea tragică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro