Un cunoscut actor şi scenarist a murit. Boala de care suferea l-a răpus

+2 click pentru
galerie

Un cunoscut actor şi scenarist a murit. Boala de care suferea l-a răpus

Vestea tristă a zilei vine din lumea filmului, acolo unde s-a produs o tragedie. Marele actor şi scenarist Terry Jones, membru al grupului umoristic Monty Python s-a stins din viaţă marţi, 22 ianuarie, la vârsta de 77 de ani.

În 2016. medicii au descoperit că istoricul galez suferea de demenţă. Familia vedetei a fost cea care a făcut public acest anunţ, la acea vreme. Boala îi afecta starului capacitatea de a comunica.

Terry Jones a murit în locuinţa sa din nordul Londrei, având-o alături pe soţia sa.

„Vă anunţăm cu tristeţe profundă decesul iubitului nostru soţ şi tată Terry Jones. Terry a murit în seara zilei de 21 ianuarie la vârsta de 77 de ani, în prezenţa soţiei sale, Anna Soderstrom, după o lungă, extrem de curajoasă dar întotdeauna amuzantă luptă cu o formă rară de demenţă – demenţă frontotemporală”, se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii de familia îndoliată.

Vedeta a regizat o mulţime de filme, inclusiv filmul de comedie Life of Brian. De asemenea, el a dat viaţă mai multor personaje şi în serialul de televiziune „Monty Python’s Flying Circus”, fiind extrem de apreciat păentru rolurile sale de travesti.

Viaţa lui Terry Jones

Artistul a regizat filmul „Monty Python And The Holy Grail” în 1975,  iar Life of Brian, filmul lui Terry Jones a fost votată cea mai amuzantă comedie din toate timpurile într-un sondaj realizat în anul 2000.

De asemenea, istoricul a regizat alături de membri fondatori ai grupului Monty Pythons filmul „The Meaning Of Life” în 1983.

În 2014, el a luat parte la reuniunea membrilor fondatori ai grupului Monty Pythons, asta după ce Graham Chapman a fost răpus de cancer în 1989.

Cât despre viaţa personală, Terry Jones a avut doi copii cu Alison Telfer şi a devenit tată pentru a treaia oară la vârsta de 67 de ani, cu cea de-a doua soţie, Anna Soderstrom, alături de care a trăit din anul 2012.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro