Un fotbalist celebru va deveni, din nou, tată. Cât de frumos a dat vestea!

+4 click pentru
galerie

Un fotbalist celebru va deveni, din nou, tată. Cât de frumos a dat vestea! © Instagram

Bucurie fără margini în viața unuia dintre cei mai tari fotbaliști ai momentului. Acesta urmează să devină, din nou, tată.

Frumoasa veste a fost dată pe rețelele sociale chiar de către Alvaro Morata, pentru că despre acesta este vorba. Alvaro Morata, jucătorul lui Atletico Madrid și al Naționalei Spaniei, este în culmea fericirii pentru că peste doar câteva luni va face cunoștință cu cel de-al treilea copil al său.

Alvaro Morata și soția sa, fotomodelul Alice Campello, au dat vestea la un și jumătate de când au devenit părinți pentru prima dată. Alvaro Morata și soția sa mai au împreună doi băieței, gemeni, care au venit pe lume în vara lui 2018. Micuții se numesc Leonardo și Alessandro și sunt lumina ochilor părinților lor.

Acum, Alice Campello nu mai este însărcinată cu gemeni, iar, momentan, nu se cunoaște sexul copilului. Frumosa veste a fost dată de cei doi pe rețelele sociale într-un fel extrem de emoționant. S-au pozat toți patru, în pat, în timp ce se joacă, iar unul dintre micuți îi sărută burtica mamei sale.

Alvaro Morata nu a folosit cuvinte în descrierea fotografiei, ci s-a rezumat să pună mai multe emoticoane care simbolizează dragostea, o femeie însărcinată, dar a adăugat și cifra 5, semn că în curând familia se va mări cu încă un membru.

Fanii și prietenii au sărit imediat să-i felicite pe cei doi pentru bucuria pe care o trăiesc. Alvaro Morata și Alice Campello s-au căsătorit în 2017, iar în vara lui 2018 au devenit părinți de gemeni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro