Acum este una dintre cele mai cunoscute artiste, dar unde a lucrat Madonna înainte de celebritate

+3 click pentru
galerie

Acum este una dintre cele mai cunoscute artiste, dar unde a lucrat Madonna înainte de celebritate © arhiva

Madonna a împlinit anul aceasta vârsta de 61 de ani, dar nu își arată vârsta niciodată. Este una dintre cele mai celebre artiste de la noi, însă înainte de celebritate a lucrat într-un loc unde nu se aștepta nimeni.

Dacă acum este una dintre cele mai celebre artiste de la noi, Madonna a trecut și e prin greutăți și a făcut mari sacrifii pentru a câștiga popularitatea și aprecierile oamenilor. În anul 1978 aceasta a primit o bursă la Facultatea de Dans la care studia, dar după un an a renunțat la aceasta și a plecat în New York cu 35 de dolari. Cântăreața nu avea venituri pe vremea aceea, așadar a hotărât ca este nevoie să lucreze pentru a-și câștiga banii și pentru a putea să traiască decent. Aceasta a lucrat într-un restaurant, și nu, nu este vorba despre o funcție care să-i fi asigurat mulți bani, ci a lucrat ca și ospătăriță. Mai mult de atât, frumoasa vedetă a pozat goală pentru studenții la fotografie, iar pentru aceast lucru a primit doar 30 de dolari. 

Cu toate aceste sacrifici, vedeta a reușit să își facă un nume, iar acum este supranumită și „Regina Muzicii Pop”. Are milioane de fani în întreaga lume, iar aceasta este apreciată pentru energia pe care o are la această vârstă, dar și pentru munca pe care o depune atunci când apare pe scenă, de la coregrafii bine lucrate la costume excentrice ce îi scot în evidență corpul tras ca prin inel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest