Vedeta care a realizat o lumânare ce miroase ca zona ei intimă. Ce nume uluitor are aroma

+2 click pentru
galerie

Vedeta care a realizat o lumânare ce miroase ca zona ei intimă. Ce nume uluitor are aroma © Pixabay

Fix când credeai că vedetele nu mai știu ce să inventeze pentru a face bani, iată că vine lovitura. O vedeta arhicunoscută a reușit să șocheze pe toată lumea atunci când și-a pus mușchiul la treabă și a ajutat la crearea unei lumânări parfumate, care „miroase ca zona ei intimă”.

Gwyneth Paltrow, căci despre ea este vorba, s-a trezit lovită de inspirație din cel mai surprinzător loc cu putință. Vedeta, în vârstă de 47 de ani, este co-creatoarea lumânării denumite „Aceasta miroase ca vaginul meu”, un produs care vorbește de la sine.

„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la un nou produs atunci când actriţa a spus «Uhhh... asta miroase ca vaginul meu» - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos, care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare. E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă”, stă scris în descrierea produsului, conform People.

Pe site-ul companiei care a produs această lumânare inedită, produsul apare ca fiind sold-out. Cu un preț de 75 de dolari, efectiv s-a vândut ca pâinea caldă, semn că, ce să vezi, există un adevărat public pentru o astfel de lumânare. Nu că aveam dubii. Există oameni dispuși să dea bani grei pe apa de baie a diverselor vedete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro