Una dintre cele mai tari vedete din showbiz a ajuns să cerşească pe străzi. Trauma care i-a schimbat viaţa

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai tari vedete din showbiz a ajuns să cerşească pe străzi. Trauma care i-a schimbat viaţa © Foto: Facebook

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume şi era mereu admirată pentru felul în care arată şi pozează. Viaţa ei s-a schimbat radical, iar acum a ajuns să cerşească pe străzi.

Chiar dacă pare un scenariu de film, de fapt, este cruda realitate. Suzy Perez, pentru că despre ea este vorba, un fost model internaţional, a ajuns să ceară milă de la oameni, pe stradă, după ce a trecut prin clipe grele.

Suzy Perez a fost exploatată sexual

În tinereţe, Suzy Perez era un model apreciat şi dorit pentru diferite campanii. Ba chiar apărea în reviste pentru bărbaţi şi avea lumea la picioare.

Din păcate, viaţa i-a fost dată peste cap, după ce a ajuns să fie exploatată sexual. Suzy Perez a fost minţită că semnaează cu o agenţie din Italia, însă totul a fost doar o înşelătorie. Acolo, Suzy Perez a fost exploatată sexual, iar viaţa i s-a schimbat complet.

„Am luat bătaie soră cu moartea, am rămas invalidă și am pierdut trei locuri de muncă. Când am pierdut-o pe mama, m-am pierdut și pe mine”, a spus aceasta, potrivit  Kojoconline.

Suzy Perez s-a îmbolnăvit

Trauma suferită de Suzy Perez a făcut-o să se îmbolnăvească. Acum, Suzy Perez suferă de depresie, de schizofrenie, demenţă şi este bipolară. Fiul a precizat că Suzy Perez are şi hernie de disc, iar traumele prin care a trecut au marcat-o grav.

Acesta a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru ca mama lui să poată ajunge într-un centru de reabilitare, acolo unde va putea fi îngrijită aşa cum trebuie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro