VIDEO / A obținut locul doi la Eurovision, iar acum a venit pe meleaguri românești! Ce legătură are Eleni Foureira cu Fuego

+3 click pentru
galerie

Eleni Foureira © Instagram

A venit din Grecia și a făcut furori în România, la „Cerbul de Aur”. Frumoasa Eleni Foureira le-a captat tuturor atenția cu frumusețea și talentul său și chiar a spus câteva lucruri frumoase despre România, dar și despre unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. 

Eleni Foureira a fost o adevărată senzație la Eurovision, iar acum, românii au avut norocul de a o vedea pe scena „Cerbului de Aur”, acolo unde a reușit să îi cucerească prin frumusețea și talentul său. Vedeta este extrem de modestă și a vorbit deschis despre faptul că tot ce se întâmplă, acum, în cariera sa, se datorează experienței din cadrul Eurovisionului. 

„Îmi plac românii pentru că sunt oameni politicoși, zâmbesc foarte mult. Am vizitat orașul Brașov, îmi place că este totul verde, la înălțime, iar aerul este atât de curat. Sunt foarte impresionată de tot ceea ce este aici. Nu m-am așteptat la toate aceste lucruri, am vrut să mă vadă toată Europa și nu doar Europa. Da, a fost un vis! Am ieșit pe locul doi, iar tot ce s-a întâmplat în cariera mea a fost datorită faptului că Eurovision m-a ajutat enorm” a spus Eleni Foureira. 

Eleni Foureira are și un artist român preferat și anume Fuego, despre care are numai cuvinte de laudă. „Este un artist minunat” a spus artista din Grecia. 

Eleni Foureira este o cântăreață, actriță, dansatoare și creatoare de modă greacă. Și-a început cariera muzicală în 2007 ca membră a grupului de fete Mystique. După destrămarea grupului în 2009, Eleni a urmat o carieră solo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro