VIDEO / Artista de 140 de kilograme care nu se sfieşte să pozeze provocator. Lizzo, cântăreaţa care a devenit un exemplu: "Ce dumnezeu nu e ok cu mine?"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Artista de 140 de kilograme care nu se sfieşte să pozeze provocator. Lizzo, cântăreaţa care a devenit un exemplu: "Ce dumnezeu nu e ok cu mine?" © Instagram

Lizzo este una dintre cele mai apreciate artiste de peste hotare, şi deşi nu are forme de model, acest lucru nu o opreşte să demonstreze ceea ce poate.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani este o prezenţă atipică a muzicii internaţionale, în completă opoziţie cu figurile promovate în zilele noastre.

Lizzo, succes incontestabil

Pe lângă piesele de succes, artista este foarte apreciată şi pentru apariţiile ei de pe scenă, fiind aplaudată chiar de către Rihanna, în cadrul unui eveniment muzical.

Ba chiar se află printre primele nominalizări la Premiile Grammy 2020, având un număr de 8 apariţii în categorii precum „Best New Artist”, „Best Album” şi „Record Of The Year”. 

Lizzo, reprezentantă a femeilor supraponderale

Cântăreaţa este o femeie tipică de culoare şi cu forme, dar care a reuşit să demonstreze, prin poze provocatoare, că şi o persoană de 140 de kilograme poate să fie senzuală.

Artista a lansat un nou curent, numit body-positivity, şi susţine ideea că în media nu sunt promovate, şi nici măcar prezentate, persoanele supraponderale, acest lucru fiind de impact pentru psihicul ei.

Într-unul din ultimele ei spectacole, ea a apărit pe scenă purtând un body nude, spectacolul oferit de vedetă fiind de neuitat.

„Atunci când nu te vezi, începi să crezi că nu este ok ceva cu tine. Apoi vrei să arăţi ca toţi oamenii pe care-i vezi şi în clipa în care realizezi că-ţi este fizic imposibil, începi să gândeşti - ce dumnezeu nu e ok cu mine? - Cred că asta m-a afectat mai mult psihologic, în copilărie, decât toate lucrurile care mi-au fost spuse.”, a declarat artista în cadrul unui interviu pentru o publicaţie britanică.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro