VIDEO / Britney Spears şi-a rupt piciorul. Cum s-a petrecut accidentul şocant

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Britney Spears şi-a rupt piciorul. Cum s-a petrecut accidentul şocant © Instagram

Veşti proaste pentru fanii lui Britney Spears. Starul internaţional şi-a îngrijorat fanii după ce s-a afişat cu piciorul în ghips pe reţelele de socializare. Iată cum s-a petrecut teribilul accident!

Britney Spears este una dintre cele mai iubite cântăreţe din lume. Chiar dacă are o viaţă de vis, starul de peste Ocean nu este ocolit de necazuri. De curând, frumoasa cântăreaţa a întâmpinat câteva probleme de sănătate. Vedeta şi-a rupt piciorul, anunţ pe care l-a împărţit fanilor pe reţelele sociale.

Deşi este o mare fană a sportului şi face zilnic excerciţii fizice, ţinând pasul cu dansatorii profesionişti la fiecare concert, Britney Spears şi-a ieşit puţin din formă. Aşadar, vedeta s-a accidentat destul de urât, chiar în timp ce dansa

Britney Spears a mărturisit că a ajuns să-şi rupă piciorul, deoarece nu a avut suficient antrenament, ţinând cont de faptul că luase o pauză de la dans de şase luni.

Artista le-a povestit admiratorilor cele întâmplate pe contul său de Instagram, împărtăşindu-le şi un videoclip în care se poate vedea cum se accidentează în timpul dansului.

De asemenea, şi iubitul lui Britney a făcut publică vestea printr-o fotografie alături de artistă, în timp ce se afla în cadrul unui centru medical.

"Leoaica mea şi-a fractura osul metatarsian (...) iar când îţi rupi ceva devii mai puternic", a scris iubitul ei Sam Asghari, pe reţelele sociale, exprimându-şi astfel iubirea şi susţinerea faţă de aceasta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro