VIDEO / Ce face Macaulay Culkin în fiecare an, când este difuzat "Singur Acasă". Actorul a recunoscut fără nicio reţinere

+3 click pentru
galerie

Macaulay Culkin © Foto: Instagram

După ce şi-a revenit în urma dependenţei de droguri, Macaulay Culkin şi-a reluat viaţa, dar şi fanii. Chiar dacă aceştia nu l-au abandonat în nicio clipă, susţinerea lor este cu atât mai mare, cu cât îl văd pe îndrăgitul actor că a renunţat la cel mai greu viciu - drogurile.

Acum, Macaulay Culkin merge la diverse emisiuni şi este foarte aproape de fanii săi. Cum în această perioadă începe să fie redifuzat "Singur acasă" toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă Macaulay Culkin de fiecare dată când filmul care l-a făcut celebru apare la tv. Ei bine, actorul a mărturisit că se întâmplă ca în această perioadă să fie recunoscut mai des pe stradă decât în altă perioadă a anului.

CITEŞTE ŞI: Macaulay Culkin, actorul principal din "Singur acasă", a fost victima unei farse! Toţi au crezut că a murit

În plus, Macaulay Culkin a precizat într-o emisiune tv că de multe ori s-a întâmplat să se uite la "Singur acasă" de dragul iubitelor şi chiar să rostească şi câteva replici doar pentru a le impresiona. "Le-am facut pe plac si m-am uitat. De cele mai multe ori, cand vizionez, mormai replicile. Pastreaza restul, animalule si restul. Sincer, orice ii face pe plac iubitei, sunt dispus sa execut", a spus Macaulay Culkin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro