VIDEO / Elon Musk șochează din nou: „În 10 ani oamenii nu vor mai comunica prin cuvinte

VIDEO / Elon Musk șochează din nou: „În 10 ani oamenii nu vor mai comunica prin cuvinte © captura video

Elon Musck continuă să frapeze cu declarațile sale, acesta afirmând că în câțiva ani, limbajul uman nu va mai exista, pe măsură ce tehnologia creierului uman va evolua.

După ce i s-a născut al șaselea copil iar numele pe care i l-a pus este puțin cam neobișnuit, Elon Musk continuă seria declarațiilor controversate. Acesta a susținut într-o emisiune că șlimbajul uman va deveni inexistent, pe măsură ce tehnologia creierului se va dezvolta. În zece ani, după cum a spus Musk, oamenii nu vor mai avea nevoie de folosirea cuvintelor, pentru a comunica.

Ieri, în timpul emisiunii lui Joe Rogan, gazda show-ului l-a felicitat pentru ultimul său copil, care s-a născut acum câteva zile. De asemenea, l-a și întrebat care este semnificația numelui său neobișnuit.

„Contribuția majoră e a partenerei mele. Ea se pricepe la nume. Este litera X, apoi Æ, care se pronunță Ash, iar A-12 e contribuția mea”, a explicat directorul Tesla.

El a mai adăugat că A-12 înseamnă „Arhanghel-12”, adică avionul de recunoaștere al CIA ce a fost transformat în modelul SR-71 Blackbird, „cel mai bun avion al tuturor timpurilor”.

Elon Musk și tehnologia inteligenței artificiale

Ulterior, după ce semnificația numelul copilului a fost deslușită, cei doi au abordat subiectul inteligenței artificiale despre care Elon Musk crede că va prelua conducerea lumii în doar câțiva ani.

Musk a vorbit despre tehnologia „Neuralink”. Aceasta are la bază un dispozitiv ce poate fi implantat direct în creier, putând să rezolve toate problemele neuronale. Acest dispozitiv, pe lângă vindecarea unor boli, cum ar fi epilepsia, ar putea face ca limbajul uman să nu mai fie prin cuvinte.

„Lumea va putea să comunice mult mai rapid și cu mai multă precizie”, a afirmat Musk, adăugând că acest lucru s-ar putea întâmpla în 10 ani, dacă este vorba despre cel mai optimist scenariu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro