VIDEO / Mihăiță din Berceni s-a reprofilat! Tânărul s-a făcut frizer și îi îndeamnă pe clienți să se lase pe mâna lui dibace

VIDEO / Mihăiță din Berceni s-a reprofilat! Tânărul s-a făcut frizer și îi îndeamnă pe clienți să se lase pe mâna lui dibace © captura video

Deja celebrul Mihăiță din Berceni a decis să își depășească condiția și s-a făcut frizer. Nu oriunde însă, ci chiar în Spania, țară unde lucreză deja de ceva vreme.

Mihăiță din Berceni s-a remarcat în urmă cu câțiva ani, când a apărut în mediul online o filmare în care se lăuda cu țările prin care a fost și cu întâmplările prin care a trecut, devenind astfel un adevărat personaj.

De atunci, Mihăiță a evoluat, ajungând o adevărată vedetă locală. Ba chiar și-a arătat și „talentele” ascunse, făcând „furori” cu vocea sa. A avut o colaborare de senzație cu Viorica de la Clejani, ajungând în topurile muzicale.

Deși a trecut prin clipe grele în perioada în care s-a despărțit de soția sa, Mihăiță a reușit să își depășească condiția și chiar și-a făcut un viitor, departe însă de țara care l-a consacrat, România.

Mihăiță din Berceni și-a găsit menirea

Acum, Mihăiță din Berceni și deschis frizerie în Spania, iar marea deschidere va avea loc vineri, pe 15 mai, după cum chiar el a spus într-un live postat de un client de-al său, pe Facebook.

În filmare se poate vedea că Mihăiță își ia meseria foarte în serios, și chiar îi îndeamnă pe oameni să apeleze cu încredere la serviciile lui.

Pe perioada filmării, tânărul din Berceni primește valuri de laude, ba chiar este întrebat ce părere are despre celebra Vulpița, dși ea devenită celebră din întâmplare. Și chiar dacă nu a vrut să vorbească despre ea, Mihăiță continua să își îndemne viitorii clienți să îi viziteze salonul.

„Pentru programări, sunați la 112”, a fos tunul dintre comentariile auzie pe fundal, stârnind hohote de râs.

„Veniți la mine la frizerie. Veniți la mine, fraților, că ce iese din mâna mea, fugiți toți”, a fost îndemnul lui Mihăiță.

Întrebat de unde a învățat să tundă, Mihăiță a recunoscut că în Canada, unde a stat doar două săptămâni, a deprins tainele frizeriei, și chiar a fost lăudat de îndemânarea de care a dat dovadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro