VIDEO / Momente critice pentru Kate Middleton. Soţia Prinţului William a încremenit când şi-a văzut fiul căzut la pământ

+3 click pentru
galerie

Kate Middleton, alături de Prinţul George © Hepta

Momente critice pentru Kate Middleton. Soţia Prinţului William a trăit clipe de mare tensiune în momentul în care şi-a văzut băieţelul căzut la pământ.

Totul s-a întâmplat în contextul în care Prinţul George se juca cu Savannah Phillips, verişoara lui. Ca toţi copiii, şi cei doi s-au jucat în timpul unui eveniment. La un moment dat, după ce l-a tachinat, Savannah Phillips l-a împins pe Prinţul George de pe un dâmb plin cu iarbă. Prinţul George a alunecat şi a scăpat din mână o hârtie. Deşi totul s-a terminat cu bine, Kate Middleton s-a speriat foarte tare şi a mers imediat la fiul ei să vadă dacă este bine. Chiar dacă respectiva căzătură nu a fost ceva foarte grav, soţia Prinţului William s-a speriat, mai ales că fiul ei este mic, fragil, iar la această vârstă este mult mai sensibil, potrivit Daily Mail.

Acesta nu este primul incident, Savannah Phillips fiind protagonista şi a faptului că a încălcat protocolul, sâmbătă, atunci când i-a pus mâna la gură Prinţului George, în timpul salutului de la balcon.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro