VIDEO / Spectaculos! Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane de dolari!

+3 click pentru
galerie

Rihanna © Facebook

După ce a dat lovitura în lumea muzicală cu mai multe hit-uri, Rihanna şi-a cumpărat o casă de milioane, mai exact 22 de milioane de dolari costă reședința de lux în care artista şi-a găsit liniștea şi pe care a achiziţionat-o  pentru a putea petrece mai mult timp alături de familia sa. Conacul este umitor atât pe exterior, cât şi în interior, potrivit Antena Stars. În curtea vedetei există o piscină imens numai bună pentru relaxare în zilele toride de vară. 

Încă de la intrare, locuinţa Rihannei îţi taie răsuflarea deoarece păşeşti într-un living imens, ce pare să nu se mai termine. Culorile predominante sunt portocaliu şi crem, ce se potrivesc  perfect cu mobila aleasă de vedetă. Şi cum Riri are o pasiune pentru flori, vazele imense nu lipsesc din vila vedetei, dar nici tablourile mari.

Bucătăria şi baia sunt şi ele impresionante.  Atunci când nu se află prin turnee în jurul lumii, Rihanna adoră să îşi savureze cafeaua de dimineaţă în bucătăria sa spaţioasă. Pe pereţii şi tavanul băii sunt amplasate câteva spoturi de lumină, care dau încăperii un aspect aparte. Cine nu şi-ar dori să deţină o asemnea casă, dar na, nu toată lumea are norocul Rihannei! 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro