VIDEO / Tragedie în familia unui prezentator TV! A murit într-un accident aviatic

+3 click pentru
galerie

Cumnatul lui Paul Hollywood a murit © Facebook

Familia lui Paul Hollywood, prezentatorul show-ului "The Great British Bake Off" este devastată. Cumnatul moderatorului a murit după ce avionul în care se afla, s-a prăbuşit în nordul Errezil, din Spania. 

Simon Moores plecase din Cascais şi trebuia să ajungă în San Sebastian, însă, şi-a pierdut viaţa în tragedia aviatică, alături de partenerul său de afaceri, David John Hockings, care se afla la bordul avionului. Simoon Moores, cumnatul prezentatorului TV Paul Hollywood avea 62 de ani şi locuia împreună cu copiii săi, în Westgate-on-Sea, Kent, potrivit Daily Mail. 

Salvatorii au găsit unul dintre corpurile neînsufleţite ale celor doi noaptea trecută, iar celălalt, în această dimineaţă, când căutarea a fost reluată. Potrivit primelor informaţii, tragedia s-ar fi petrecut din cauza unei defecţiuni a avionului. Simon Moores şi David John Hockings ar fi anunţat prin staţie, dar a fost prea târziu pentru ei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro