Vin Diesel, mesaj înduioşător pentru fiica regretatului Paul Walker. Ce s-a întâmplat în viaţa acesteia la şase ani de la moartea tatălui

Vin Diesel, mesaj înduioşător pentru fiica regretatului Paul Walker. Ce s-a întâmplat în viaţa acesteia la şase ani de la moartea tatălui © Sursă Facebook

Vin Diesel, faimosul actor din seria „Fast and Furious” i-a transmis un mesaj emoţionant fiicei fostului său coleg şi prieten, Paul Walker. Fanii au fost impresionaţi până la lacrimi!

Meadow, fiica lui Paul Walker a crescut şi a ajuns o adevărată domnişoară. Recent, aceasta a împlinit 21 de ani, eveniment celebrat de familie şi de cei apropiaţi. Printre persoanele cele mai dragi s-a numărat şi Vin Diesel, care i-a transmis câteva cuvinte înduioşătoare.

Aș putea spune că sunt mândru de persoana care devii… dar adevărul este că întotdeauna am fost mândru de tine”, a scris Vin Diesel la o fotografie cu Meadow, postată pe contul lui de Instagram. 

De când tatăl său s-a stins din viaţă, Meadow este un om foarte important în viaţa lui Diesel. Deşi au trecut şase ani de la moartea acestuia, Paul Walker continuă să reprezinte un gol imens în sufletele celor doi. Meadow postează frecvent poze cu Paul.

La mulți ani Meadow! Știu că împlinești 21 de ani și ți-ai dorit să sărbătorești în Japonia, dar familia te așteaptă cu un tort acasă, așadar grăbește-te. Te iubesc puștoaico. Unchiul Vin”, a mai scris Vin Diesel în postare.

Răspunsul lui Meadow a fost unul recunoscător, exprimându-şi la rândul ei iubirea. „Mulțumesc foarte mult. De abia aștept să te văd. Și pe micii mei îngerași. Te iubesc”, i-a răspuns aceasta.

În memoria prieteniei lor, Vin Diesel şi-a botezat fiica de 4 ani cu numele Pauline după Paul Walker. Meadow are o legătură foarte strânsă cu fiicele acestuia.

Paul Walker a murit în anul 2013 în urma unui accident cumplit de maşină. Autovehiculul în care se afla a intrat într-un stâlp și a explodat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro